Már vagy 3 éve vannak pattanásaim, mivel csökkenthetném öket?
Figyelt kérdés
Használtam már mindenféle kence fucét de igazán semmi nem segített. Miteszereim is vannak. Tegnap viszonylag szép volt a bőröm, ma meg úgy keltem, hogy tele van velük az arcom és nem tudom mi okozhatta.2017. febr. 4. 12:25
1/4 anonim válasza:
Nos ha tényleg nem segít semmilyen kenőcs, szerintem menj el bőrgyógyászhoz, ott megnézik, hogy mennyire súlyos a helyzet vagy hogy mi okozhatta, és nagyon hatékony kezeléseket tudnak a problémára.
Testvéremnek például valamilyen kémiai hámlasztást javasoltak, pár hónap alatt teljesen eltűntek a pattanásai.
2/4 anonim válasza:
Hátha segít: https://www.youtube.com/watch?v=-aYZXXoBBw4 :)
3/4 anonim válasza:
Ha súlyos a probléma, akkor bőrgyógyász mindenképpen. Ha eddig semmilyen komolyabb krém mondjuk Vichy vagy La Roche (tehát nem DM-s vagy Rossmann-os szutyok) nem segített, akkor lehet, hogy orvos által felírt, kikevertetett krém kell plusz valamilyen gyógyszeres kezelés mellé. Étrend milyen? Ha nő vagy (mert ez nem derült ki) akkor esetleg fogamzásgátló, ha szedsz, az milyen? Nem-e attól van? Hormonális probléma? Rossz fogak? Sok minden rátehet egy lapáttal...
4/4 A kérdező kommentje:
Duac kremet hasznaltam, ez gyogyszertari nem igazan segitett, nem szedem fogamzasgatlot, no vagyok, sok jot hallottam a laroche posay kremrol , leher hogy kiprobalom, mit tudsz rola? Ja es viszonylag egeszsegesen etkezem. Ezt ugy ertem nem eszem cukros szarokat meg ilyneket.
2017. febr. 8. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!