Mit kéne tennem, hogy eltűnjenek a pattanásaim? Többi lent.
Figyelt kérdés
Írjatok le mindent, amit ajánlani tudtok. Reggeltől estig, hogy mivel tisztítsam az arcom, stb. Hogy milyen krémeket ajánlanátok.
Elég problémás bőröm van, hol zsíros, hol száraz, és az év minden napjában feltűnően hámlik az orrom és a homlokom. :/ nagyon idegesítenek már a pattanásaim, miközben az osztálytársaimnak sima bőre van.:/ eleve sok az anyajegyem is, szóval legalabb a pattanásaim múlnának el.
2017. jan. 22. 17:27
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg kiszorítani a sót és a nagyon fűszeres ételeket az étrendedből, ezzel kicsit csökkenteni tudod a pattanásokat. Ami még segíthet, a rendszeres tisztítás. Ha sminkelsz soha ne hagyd magadon túl sokáig, amit lehet mosd le, mert mégjobban befullad tőle a bőröd. A pattanásokra pedig használj teafaolajat az kicsit rendbehozza majd a bőröd.
2/3 anonim válasza:
Én sajnos nem tudok krémeket és hasonlókat ajánlani mert még én se találtam meg a ˝tökéletest˝ és mindenkinek más válik be. De egyet tudok mondani: NE NYOMKODD AZ ARCOD!! és ezt lehet hogy sokan mondták már, de igaz! mert ha nyomkodod akkor csak csúnyább lesz és a bőröd alatt elfertőződik és tovább terjed. Tehát sokkal több patid lesz mint előtte. Persze én se tudom megállni, de próbálkozni kell, és arra gondolni ezzel csak rosszabb lesz!
3/3 anonim válasza:
Ja, és persze igyál sok vizet! lehet hogy ezt is egymilliószor hallottad már, de ezek biztos h beválnak, segítenek és nem rontanak a helyzeten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!