Gombásodás elleni krém fejbőrre? (korpa miatt)
Évek óta nagyon korpásodik a fejbőröm, rengeteg terméket kipróbáltam, de egyikse tudta a problémát megoldani. Voltam bőrgyógyásznál aki a Seborint ajánlotta, de nekem semmit se használt..
Több természetes gyógymódot is kipróbáltam, de egyik se jött be, sőt, több esetben rosszabb lett.
A fejbőröm nagyon viszket és már hajmosás után nem sokkal korpásodik. Ezek mellett sokszor sebesre vakarom a viszketés miatt a fejbőröm.
Ezért arra gondoltam, hogy kipróbálnám a Canesten Plus krémet a fejbőrömre. Szerintetek jó ötlet vagy problémám származhat belőle? Ti mit tanácsoltok?
ez nem gomba. Korpás Seborrea. Nekem is ez van, de ez összetett és mindenkinél más a megoldás. Nekem is korpás, de piros csak a homlokomnál a haj tőnél szokott lenni. almaecet is jó, de én pl kén sampont használok, a korpa ellen.
Viszont ezt belsőleg kell kezelned. Nuku kávé, dohányzás, pia, és nagyon kevés cukor.
A kénes sampont és az almaecetet is próbáltam már. De egyik se hatott.
A cukros ételeken kivül semmi "rossz szokásom" nincsen. Szóval ez nem állhat a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!