Kegyetlenül sírok. Ennyire tönkrent a hajam?
Figyelt kérdés
Tehát tavaly aprilisban befestettem fodrásszal a mell alá ero hajamat barnáról szőkére. Nagyon imádtam,minden álmom volt,hogy szőke legyek. Nem vasaltam,csak neha szaritottam. Nehany honap múlva észrevettem,hogy elkezd letoredezni. Ekkor lemondtam a hajszaritorol is. Már kb 5 cm-ek törtek le a végéből,úgy dontottem levágatom,hátha jobb lesz. Most váll alá ér. De most szembesültem vele,hogy rengeteg letörik még mindig. Tele van a felsom a hajvégeimmel. Nagyon sírok,nekem a szép szőke hajam volt a mindenem. Mit lehet tenni?mitol johet helyre?2017. febr. 1. 17:12
1/7 A kérdező kommentje:
Mar a kerdesben is elirtam: tönkrement
2017. febr. 1. 17:13
2/7 anonim válasza:
Csak a tövét szabad festetni. A festett, de főként a szőkített haj nagy odafigyelést igényel, fontos a jó minőségű termékekkel való ápolás. Amit tehetsz, hogy a töredezett részeket levágatod és jobban odafigyelsz az ápolására. Veszel kímélő fésűt, stb. nagyon sokat lehet erről olvasni a neten, mi segít.
3/7 anonim válasza:
vitamin hiány pl.. nem csak kívülről kell ápolni a hajat..amit tudok tanácsolni hidratáld és otthon estére fond be lazán így kevésbé dörzsöli a párna
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Használok rá már mindenfélét,de nem értem,hogy majdnem 10 cm vágás után is miért törik. Egyebkent festetni is 3 havonta szoktam
2017. febr. 1. 17:22
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg túl lett szőkítve a hajad. Velem is volt ilyen még mikor 14-5 éves koromban színesre festegettem, és mikor meguntam egy színt leszőkítettem. Egyszer túl sokáig hagytam rajta és konkrétan leégett, hiába vágtam belőle 10 centit ahogy telt az idő az egész visszatöredezett. Ez sajnos visszafordíthatatlan, a törést valahogy meg lehet előzni, de az a rész sosem lesz már a régi. Kókuszolajas pakolást tudom ajánlani
6/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon megroncsolódott szőkítés alatt. Sajnos ha ennyire tönkremegy a hajnak a szerkezete, akkor már hiába szedsz vitamint meg hiába ápolod, a legkisebb behatásra is töredezni fog előbb utóbb.
Bánj vele úgy, mint a hímes tojással ezentúl, hord felkötve ha tudod, mert pl a súrlódás is nagyon sokat számít, ha pl egész nap hozzádörzsölődik a sáladhoz, ruhádhoz.
Szerintem mindenképpen vágasd le a károsodott részeket és legközelebb okosabban a szőkítéssel.
7/7 Sunshinedoll válasza:
Ha szőke vagy, a tövét szokták csak újrafesteni, rendes gondozással nem kéne törnie. Nyilván hajminőségtől függ, de nekem a szőkítés nem nagyon csinált semmi kárt a sötétbarna hajamban, sőt, puhább, mint valaha. Használj hidratálót meg ilyen sz-rokat. Ha nem megy, akkor meg menj vissza barnára. Ez amúgy is csak haj, visszanő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!