Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért viszket kegyetlenül a...

Miért viszket kegyetlenül a fejem már a második nap?

Figyelt kérdés

2 naponta mosok hajat mert eléggé könnyen zsírosodik, pláne úgy, hogy a bőröm is nagyon zsíros...

A második napon mindig elkezd nagyon viszketni a fejbőröm, így addig vakarom míg be nem zsírosodik megint és moshatom meg. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy tavaly szeptemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, bár mindig is zsírosodásra hajlamos volt a hajam és a bőröm, ez most még inkább vissza üt. Ezelőtt head&shoulders-t használtam, furcsa de ez vált be...viszont most minden flakon után sampont váltok mert nem találom az igazit...

Volt már itt wu2től kezdve a schauma cotton freshen át a garnier fructis-ig minden, de egyik se jó. Most a garnier jó lenne, nem zsírosodik annyira a hajam, viszont viszket tőle nagyon. Mit tehetnék?

2012. márc. 9. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
menj el bőrgyógyászhoz,valószínü gomba
2012. márc. 9. 18:43
 2/5 A kérdező kommentje:
ha gomba lenne, nem csak 2 naponta viszketne....
2012. márc. 9. 18:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Az egyetlen sampon, amit nem bír a hajam, az a Garnier. Viszket a fejbőröm, és még ilyen kis hólyagfélék is lesznek rajta. Sok flakon samponba telt, mire rájöttem, hogy nem bírja a fejbőrön a Garnier samponokat.
2012. márc. 12. 10:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy tetves vagy ?

Bocsi de ha ennyire viszket a fejed,azis képbe jöhet..

2012. márc. 24. 09:26
 5/5 anonim válasza:
nekem egyszer megfázott a fejem (sapi nélkül rohangáltam mínuszban) és hónapokig szenvedtem a fejbőrömmel, rengeteg sampont kipróbáltam, de sok csak rosszabbá tette a helyzetet, elég durva korpám is lett. aztán kipróbáltam a Pala sampont, ezt gyógyszertárban tudod megrendelni, és már az első mosás helyretette. mivel ez gombás eredetű problémákra meg korpára is hat, és gyulladásgátló is van benne enyhén, érdemes lenne kipróbálnod. [link] oldalon találsz róla infót.
2012. márc. 24. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!