Nektek hogy tetszenek a szines hajak?
Keveseknek áll jól és a szépentartása eléggé borsos. A színes hajfestékek színezők, rendszeresen újra kell festeni, könnyen engedi a színét hamar fakó és csúnya lesz. Le is kell szívni a hajat ami garantálja a töredezést.
Az, hogy egy szín jól állna-e látatlanba nem lehet megmondani, az alap színeidtől (szem, bőr) függ.
Ha szépen van megcsinálva, gondozva van, jól áll az illetőnek akkor tetszik. Sajnos ritkán látni ilyet általában csak kifakult szénakazlakkal találkozom.
Nekem az tetszik, amikor feketéből vagy nagyon sötétbarnából megy át sötét kékbe/zöldbe/lilába, illetve amikor a teljes haj pasztelszínű.
Az abszolút kedvenc az ezüsthaj.
Ehhez általában egy egyedi öltözködési stílus is jár.
Ha megvan a külsejében az összhang és teljes mértékben illik a viselője személyiségéhez akkor csak irigyelni tudom:D Nekem sajnos borzalmasan állna a színes haj, hiába minden vágyam egy ezüst vagy egy fekete-méregzöld ombre.
És egyetértek az előttem szólóval, nem olcsó mulatság szépen rendben tartani. Sokmindentől függ hogy hogyan is áll, hogy milyen évszaktípusba tartozol (alias milyen a bőröd, szemed színe, milyen a természetes hajad stb)
Imádom minden mennyiségben.
A kék a kedvencem,de csak ha tényleg rendes,világos kék.
Nekem is tetszik, de mióta így divatba jött, nagyon sok rosszul elkészített, kikopott színes hajat látok. Tipikusan az "anya megengedte szünidőre" eset, aztán fosszínűvé kopik de nem baj, mert nyáron menő volt, visszafesteni barnára meg már nincs ész.
Én kb. 6 éve színes fejjel rohangálok és valóban időt (és pénzt) kell fordítani rá, hogy szép legyen, mivel a színezők gyorsabban kopnak, mint a tartós festékek. Az ilyen pasztell rózsaszín meg türkiz kb. 3-4 hajmosásig látszik, utána mintha benne sem lett volna, az élénk kékek, pinkek pedig vállalhatatlan színre kopnak ha nem festik utána (vagy vissza az eredetire).
Amúgy én örülök ennek a divatnak, mert így lehetőségem van többféle terméket kipróbálni macera nélkül, 6 éve meg külföldről kellett rendelni a kék színezőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!