Milyen tippjeitek vannak gyors hajnövesztéshez?
Már nagyon rég szeretnék hosszú hajat de sajnos jó pár éve a folyamatos festéssel és vasalással kicsit egy megnehezítettem ezt a dolgot.
Szörnyen el is volt töredezve a vége de ez talán már javulni látszik.
Nem rég, kb egy hónapja, elkezdtem sörélesztő tablettát szedni, ricinusolajas pakolást teszek a hajamra heti kétszer és masszírozni is szoktam a fejbőröm. Mégis a dec. 23-as és a jan. 24-es 'mérésnél' is 29 cm-t mértem. Vagyis semmit hatás.
Van ezeken kívül ötletetek? Tipp, ami nektek használt? Vagy csak folytassam ezt a kúrát és legyek türelemmel? Esetleg keressek fel egy orvost mert olvastam olyat is, hogy akár valamilyen betegség is állhat ennek hátterében, erről mi a véleményetek?
Előre köszönöm a normális válaszokat! :D
Nekem a ricinus olaj vált be. este felkenem reggel jó alaposan kimosom havi 2x szoktam alkalmazni. ricinus olajat összekeverek samponnal,balzsammal,felkenem a száraz mosatlan hajamra,betekerem és reggel hajat mosok.
Vagy ebay-on kapható Andrea hajnövesztő: 200-500ml samponba beletenni az egész üveggel,vagy balzsammal,összerázni,és hajat mosni! Nekem látványosan nőtt /nőll a hajam tőle,pedig festem a hajam szóval igénybe van véve elég rendesen
Szedd tovabb a sorelesztot, altalaban kuraszeruen szoktak, ez kb. 3 honap, ennyi ido utan tud feltoltodni a szervezeted es lehet lathato eredmenye.
Van még a revalid es biovanne, szepsegvitamin, de ezekben nem hiszek es konnyen meg is lehet toluk hizni.
Gyogyszertarban arulnak hajregeneralo/hajnoveszto ampullat is, talan vichy marka, ezt nem hasznaltam még, unokatesomnak bevalt, igaz neki hullott a haja.
Egyebkent vashiany miatt hullhat a haj, de a novekedest szerintem az nem befolyasolja, mindenkinek egyeni utemu es olyan nagyon nem is lehet meggyorsitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!