Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi olyan szép/jó az ilyen...

Mi olyan szép/jó az ilyen nőkben/lányokon?

Figyelt kérdés

Van 2 ismerősöm(tesók) és nagyon szépnek tartják magukat,és még egy páran szépnek tartják őket!

Mindegyiken mindennap:

-agyonra ki vannak sminkelve

-szoliban 1héten 3*4* járnak(már szó szerint fekete a bőrszínünk) az egyiknek tiszta foltos lett a teste,és hólyagos,de nem érdekli.

-majd szétesnek annyira rázzák magukat

-másokat lenézően tudják bámulni,és kibészelni is nagyon szeretik

-szeretik a pénzes pasikat,persze csalják is őket

sokmindenkivel d....nak,és akárkit lesz......nak.

-beképzeltek

Az 1ik legútóbb azért szakított a pasijával mert mostanában nem vett neki ajándékot!

Mi olyan jó és szép az ilyen nőkben?Mondja már meg nekem valaki!

2010. máj. 6. 13:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

14:02-es én nem vagyok irigy az ilyen nőkre!

14:22-es.Nem minden nő ilyen,nagyon sok kivétel van!És normálisak,és felnőtt vagyok(23)!

14:34-es mint írtam nem vagyok irigy az ilyen nőkre,és nincs mit szépülnöm( bár mondják hogy szép vagyok),de a lényeg a hogy a párom(akivel éve hogy 1ütt vagyok) elfogad olyannak amilyen vagyok!

14:41-es.Van párom,és örülök neki hogy egy normálisra pasira "találtam".:)

Köszönöm a válaszokat!!!!!!!!!!!

2010. máj. 6. 15:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyenek csak bizonyos típusú pasiknak kellenek.

Még ha csak használják is őket (szexre), az értelmesebbek akkor is normálisabb csajt választanak. Azért mindennek van határa.

Én pl. soha nem feküdnék le egy ilyen nővel, még együtt mutatkozni is kínos velük számomra.

És nem vagyok én sem irigy, hetente felajánlkoznak szórakozóhelyen vagy a munkahelyemen de engem csak az undor fog el.

Egyszer kaptam munkatársnak egy ilyen nőt. Amellett, hogy buta volt és nem értettem mit nyivákol állandóan fújta magát barnítóval (mert munkaidőben nem tudott szoliba járni).

Az meg, hogy ingyen p.na... Egyesek mindent elfogadnak ami ingyen van???? Ez is amolyan magyar szokás vagy mi? :DD

Ez kész vicc. Főleg, hogy valakinek kellenek az ilyen nők.

De én személy szerint, jót nevetek rajtuk, nekik lesz ronda ráncos elvékonyodott bőrük, ha a bőrrákot meg is ússzák.

Illetve ők fognak sírni ha megöregedtek és nem tudnak magukkal mit kezdeni, nekem addigra már bőven lesz családom is a cégem mellé. :) Szóval az én életem nagy valószínűséggel sínen lesz, de ők nagy szarban lesznek.

Mert valljuk be nem szép egy agyonráncosodott aszott bőrű 40-es grillcsirke... főleg ha még rózsaszín miniszoknyát is hord és rikító szőke a haja.

Azt arcbőréről ne is beszéljünk... Az intelligencia pedig eszünkbe se jusson, hiszen itt arról szót sem ejthetünk.

:))) Jaj Istenem... Egy hasznuk van ezeknek a "nőknek", hogy jobb kedve lesz tőle az embernek.

Mindjárt másabb így bemenni dolgozni este. :-)

2010. máj. 6. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:
te nem vagy irigy csak bánt a tudat hogy az ilyen "NŐK"-et egyes férfiak jobban szemügyre veszik mint az ÁTLAG NŐKET.(ez külömben engem is iritál) de nyugi mert pár év múlva ŐK lesznek rád irigyek.mikor sétáltok a pároddal az utcán boldogan esetleg babakocsit toltok. Ők meg sápitkoznak azon hogy egy kimustrált senkik lettek és most már a kutyase figyel rájuk
2010. máj. 6. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Dugni jó őket.:)

18/F

2010. máj. 7. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!