Mitől jöhettek ki a "pattanásaim"?
Reggelre előjöttek ilyen kis piros pöttyök az arcomon. Nem olyan mint a kiütések, hanem mint a pattanás de mégse az hanem mintha a nyoma lenne. Olyasmi mint az akne. Hálisten nem olyan durva. 2 éve vették ki a mandulám mert kórosan begyulladt évente többször is, és kiderült, hogy ez okozta hogy nagyon pattanásos voltam. Voltam bőrgyógyásznál, hónapokig tartott a kezelés ami elég eredményes volt. Teljesen eltűntek a pattanásaim.
Lehetséges, hogy a stressztől jött elő? A barátom távol volt egy jó ideig és idegeskedtem hogy mi van vele..na meg a suli:S
most vírusos torokfertőzésem van..aaz esetleg közrejátszhat? És mit tegyek hogy hamar eltűnjenek?:/
Előre is köszönöm.
szia:)
az lehet, h az idegességtől jöttek ki...vagy nem ettél vmi mást, amit eddig nem?mert ha olyan összetételű ételt eszel, attól is lehetnek bőrelváltozások...
vagy az is lehet, h nem tiszta kézzel nyúltál az arcodhoz...elég annyi is:S vagy még egy tipp, h a szoliba ( ha jársz) kaphattál el vmit...
ezek a lehetőségek lehetnek:)
ha van otthon alkohol (gyógyszertári), akkor törölgesd vele át az arcodat, az fertőtlenít és szárít:)
de lehet érdemes lenne elmenned bőrgyógy.-hoz, ír rá vmit és hamar el is múlik:)
jobbulást:)
jaaa és szedsz antibiotikumot?lehet h penicilinérzékeny vagy...már ha penicil tartalmú a gyógyszer...
ettől is kipattoghat a bőr...
akkor pedig másik gyógyszer és visszahúzodnak a pattik:)
neme ttem most semmi újat, sőt mellőzöm az ilyen cukros, nagyon olajos magvas dolgokat:D meg szoliba csak ritkán járok:D de már kezd szebb lenni :)
köszönöm a válaszod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!