Kék hajat feketébol?
Szia!^^
Nekem a természetes hajszínem szőkés barna és most festettem be a hajam kb. 3 hete feketés kékre! Magamnak festettem és vágtam és végül tök jó lett szerintem és a barátaim szerint! Feketés kék hajfestéket a DM-be vettem 1200 Ft-ért csak az a baj vele, hogy a kék nem igazán látszik, inkább feketés lila. Szerintem vegyél "hajfesték lemosó sampon"-t a rossmanba láttam 2200Ft-ért és mosd ki vele a hajad 2x-3x és utána fest be! De ha többet szeretnél megtudni írj nyugodtan facen! És mellesleg unoka tesóm vett magának kék hajfestéket de sajnos nincs tartósba max olyan ami 4-5 hajmosás után festheted újra de baromi drága állítólag! Remélem tudtam segíteni. Szívesen megismernélek! :3
By: 15/L
Facem: [link]
bocsi de az nem feketés kék hanem kékes fekete ♥
a fekete hajadra leszívás nélkül olyan kéket bizony nem tudsz elérni. Nekem is kékes fekete árnyalatú hajam van, és az inkább fekete, tehát csak kéken "csillog". Kék festék a Schwarzkopf-nak van ( [link] ) ami kicsit drága (kb. 1600 Ft) és ez csak színező, tehát hajmosás során kopik a színe. Kék festéket továbbá fodrászkellékes boltban láttam ( [link] ) és ez valamivel olcsóbb, mint az előző. Ha jól tudom ez is csak hajszínező. Remélem segíthettem ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!