Tényleg igaz az, hogy ha az ember leszívatja a haját soha nem lesz olyan, mint eredetileg?
Hát nyilván azért szívatják le, hogy ne legyen olyan, mint volt :)
De ha lenő ez a rész, akkor az olyan lesz, mint az eredeti. Nem valami teljesen más színű haj fog nőni :D
Nem. Idővel kinő az új haj és ugyanolyan mint előtte, ha mégsem annak semmi köze a szíváshoz. Én most növesztem le, sötétebb a hajam mint azelőtt, hogy festeni kezdtem (szőke vagyok, annak kifejezetten szokása idővel sötétedni, anyám barna lett huszonéves korára).
A szívás amúgy eléggé megviseli a hajat, a kezelt terület hajlamosabb a töredezésre, de az újonnan kinövő részeket nem befolyásolja.
Anno én is elkövettem a hibát, hogy ammóniás szőke festékkel festettem be a hajam, de arra nem gondoltam hogy előtte fél évvel, hiába hogy addigra kikopott, színezővel sötét lilára volt festve. Ezért a nagy része répa vörös(!), a lenőtt kb 10 centi meg világos szőke lett, hát mondhatom csodásan néztem ki. A következő napokban kétszer is be lett festve még vörösre, hogy végre egyenletes legyen, és vörös is volt egy teljes évig, de baromira töredezett a hajam, alig bírtam kifésülni, ezért befestettem barnára, az eredeti hajszínemre, ami pár hét után kikopott, és nem is vörös, hanem inkább szőke lett a hajam. Ezen a ponton feladtam a küzdelmet és elkezdtem lenöveszteni a festett részt, ami immáron közel 3 éve tart, és az alsó 5-10 centi még mindig töredezett szőkés gyönyörűség.
Azóta megfogadtam, hogy legközelebb csak akkor fogom festeni a hajam (szigorúan csak barnára), amikor őszülni fogok :D
21L
Köszönöm szépen mindenkinek!
5-ös: Fogalmam sincs, én senkinek sem adtam értékelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!