Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen borotvát vegyek?

Milyen borotvát vegyek?

Figyelt kérdés

Mindenféleképpen olyat szeretnék ami hosszú életű. Ilyen pengésről mit gondoltok? Intim területre, lábra és hónaljra használnám. Nem volt még borotvám. De apukámnak pengés és neki nagyon jól bírja. Egy pengés az övé.

16/l

2017. jan. 22. 19:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Én a Gillette Venus névre hallgató,cserélhető betétű borotváját használom egy ideje. Nekem nagyon bevált. Könnyű használni, nem tépi a szőrt és nem karcol. Maga a borotva kb 2500-3000 Ft kürül van 1 db pengével. Természetesen lehet hozza vásárolni újat, ha elhasználódott. Most vettem 3 db-t talán 3000ft-ért. Lehet nem a legolcsóbb, de teljesen megéri, és ezerszer jobbak, mint az eldobható borotvák.

17/L

2017. jan. 22. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!