Nők! Milyen parfümöt használtok?
Melyik a párotok kedvence, vagy melyikkel tudjátok a legjobban bevadítani a pasikat?
Férfiak véleménye is érdekel. :)
Mostanában Calvin Klein Euphoria-t fújok magamra.
Azt nem tudom, kit mennyire vadít be, de meg szokták dicsérni, isteni illat.
több fajtát is, attól függ, milyen kedvem van, illetve hogy hova megyek.
Melóba mostanában egy régebbi parfümömet használom, ami 2-3 évig állt itthon (Madonnának az egyik parfümje).
Ha valami esemény van, vagy a barátommal találkozok akkor vagy az Avon Summer Sunset-jét vagy pedig a Playboy-tól a Play it sexy-t. Amit a 4-es írt, annak a La Vie-jét rendeltem meg most, kíváncsi leszek milyen :P
Az Avon Summer Sunset illatát párom is imádja, de egyszer munkatársam is megdícsérte. 21N
Kenzo: Flower Essentielle
Nem használom "vadításra", azért használok parfümöt, mert nekem tetszik az illata.
Mindenképpen olyan illatot válassz, ami inkább frisseséget ad, nem túl tömény vagy túl édes, mert azt szerintem a legtöbb férfi nem szereti.De a te személyiségedtől is függ, hogy milyen parfüm illik hozzád:)
De személy szerint nekem a Diesel - Loverdose az egyik kedvencem, na meg a Versace-tól az absolu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!