Nagyon izzadom. Milyen izazzdásgátlót ajánlanátok nekem? Mindig átnedvesedik a pólom és nagyon cikinek tartom!
Solutio Antisudorica>>nagyon jó
Gyógyszertárban lehet kapni,olyan 400 ft körül van:)
Ez változó...hát kezdetben nekem elég volt hetente(de olvastam olyat is, hogy másoknak csak havonta kell)bekenni vele, de mostanában azért 3 naponta már muszáj, ha abszolút nem akarok izzadni.
Szerintem minden gyógyszertárban lehet kapni, van naturlandes változata is.
Az első pár alkalomnál talán jobban viszket, de én vagy megszoktam már vagy már nem annyira hatékony nálam mint eleinte(2 éve használom).
Azzal viszont vigyázz, hogy mennyit kensz fel, mert nekem volt olyan, hogy a karomat nem bírtam felemelni másnap, annyira szétmarta a bőröm. Mondjuk ilyen akkor fordult elő, amikor mindennap használtam, és napról napra szárította a bőröm, aztán egyszercsak már nem bírta tovább :D
abba a szerbe amit a többiek írtak 12g aluminium van 50ml-ben ez hatalmas dózis! hogy miért forgalazzák mert éppen a határérték alatt van! de csak éppen tehát nagyon káros a szervezetre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!