Van erre megoldás?

Figyelt kérdés
Nos, hol is kezdjem a történetemet... Gondolom, mindenkivel előfordult már, hogy ha nem is rögtön sírta el magát a fodrász székben, de otthon a tükörbe nézve a sikítófrász kapta el. Több, mint egy hónapja, úgy gondoltam megválok hosszú fürtjeimtől, és megpróbálom valami egész frappáns színnel feldobni a hajam. A fodrász levágta a hajamat, pontosan olyanra, amilyenre szerettem volna, ezután pedig neki álltunk egy kicsit szinezni a hajam. Azt mondtam neki, hogy mivel barna a hajam vörös pigmentekkel így melírként lehet jó választás lenne az egészen sötét szőke vagy a vörösesebb árnyalat. Eddig nem is volt semmi gond... Na de... A festést követően mosás közben hamvasította is a hajamat, és mire észbe kaptam volna a hajamat még rövidebbre vágta, pedig elmondása alapján csak igazított rajta egy kicsit, majd mikor megszáradt az alig vállamig érő tépett fazonú hajam (magamban idegbajt kapva) tapasztaltam, hogy a hajam barna része sokkal jobban hasonlít egy sötét lila érett padlizsánra, a szőke rész pedig túl világos lett és nem illett a hajamba... Szerencsére a lila részt sikerült eltüntetni szódabikarbónával(!!!) és most már nem egy padlizsánnak érzem magam, hanem egy csíkos kis vadmalackának, ugyanis a szőke rész még mindig igénytelenül kitűnik. A kérdésem a következő: a fodrász azt mondta, hogy a hajam eredeti színét akkor kapom vissza ha újra átfestjük az én hajam színével, de mivel elég egyedi hajszínem van így félek, hogy ez csak egy újabb tragédiaba fulladna. Esetleg tudnátok javasolni valamilyen természetes alapanyagú terméket vagy akár házilag elkészített cuccot, ami lehozza minél hamarabb a hajamról ezt a színt és visszanyerem az eredeti hajszínem?

2017. jan. 19. 17:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Otthon semmi féle képpen ne kísérletezz! Ajánlom neked, hogy keress fel egy másik fodrászt!
2017. jan. 19. 23:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben mindenképp, bár ma kaptam egy tanácsot a c vitamin porral kapcsolatban azt se próbáljam ki? Vagy csak rontana rajta?
2017. jan. 20. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!