Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért jár egyre több fiú...

Miért jár egyre több fiú kozmetikushoz?

Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10-es, nekem pl a tetoválás miatt kell szőrtelenítenem.

Ha meg ennyire zavar valakinek a stílusa, akkor növessz bundát, engem hidegen hagy.

Amúgy meg a melegezéshez: van jópár meleg ismerősöm, mind szőrösebb nálam.

2017. febr. 2. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
a tetoválás megint más tészta. én azokról beszéltem, akik "csak úgy" szőrtelenítik magukat, mert ők így akarnak jól kinézni. És szerintem ez hányadék. És nem kértem véleményt az én szőrömhöz, köszi :D
2017. febr. 3. 20:49
 13/16 anonim ***** válasza:

12- én sem kértem véleményt a szőröm nemlétéhez.

Ha szerinted ez undorító, akkor legyen. Nem mintha annyit számítana számomra egy random netes gáré véleménye, de ha te szidod más szőrtelenítési szokásait, akkor készülj fel, hogy valaki - vagy jogosan, vagy gyerekes dacból - szidni fogja a tiédet is.

2017. febr. 3. 22:23
 14/16 anonim ***** válasza:
te nem fogod fel mit írok? én azt mondta, hogy a tetoválás miatt megint más tészta, azaz azt nem tartom undorítónak, azaz rólad egy szót se szóltam fiam xD tanulj már meg olvasni könyörgöm. szóval ne oszd az észt ha a szövegértésed a bányabéka feneke alatt van. és ajánlok egy magyar tanárt
2017. febr. 4. 10:42
 15/16 anonim ***** válasza:
mondtam* igen, elrontottam, jaj de szar vagyok. és ami lemaradt, az az, hogy engem nem baszogatnak a szokásaim miatt, lehet csak olyan emberekkel állok szóba, akik a barátaim. lehet... nem biztos, csak lehet! és csak hogy megelőzzem a kemény beszólásod: lehet, szintén LEHET hogy ők se gondolnak túl jót rólam, de legalább elfogadnak így ahogy vagyok:)
2017. febr. 4. 10:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Figyelj, látom te sem vagy valami remek szövegértésből, vagy csak én foglamaztam hülyén, ezesetben elnézést, de nekem csak a lábam van a tetkó miatt szőrtelenítve, a karomat pls azért, mert úgy szerintem jobban néz ki.

Ha ezt te képtelen vagy elfogadni, akkor így jártál. Szerencsére ez az én testem, nem a tiéd.

2017. febr. 5. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!