Miért jár egyre több fiú kozmetikushoz?
Figyelt kérdés
2017. jan. 18. 19:16
2/16 anonim válasza:
Én régebben például havonta jártam pattanások miatt. Most már nem kell mennem, mert kitisztult az arcom. 18/F
3/16 anonim válasza:
Nekik is van kezük, lábuk, amit lehet gyantáztatni. Szemöldök, amit meg kell igazítani. A mostani fiatalok sokkal igényesebbek magukhoz, őket zavarja a pattanás, a szőr.
4/16 A kérdező kommentje:
Többet állnak a tükör előtt reggel, mint lányok. Én perc alatt elkészülök.
2017. jan. 18. 19:50
5/16 A kérdező kommentje:
javítva: 10 perc alatt
2017. jan. 18. 19:51
6/16 anonim válasza:
Jó neked, örülj neki. Sajnos nem mindenki születik olyan szépnek, mint te.
7/16 anonim válasza:
miért ne járhatna? nem túl kellemes érzés, ha pl valakinek tele van pattanással az arca. és még ronda is. persze hogy elmegy.
honnan tudod, hogy fiúk mennyi idő alatt készülnek el? van 10 fiútestvéred, meg tucatnyi szeretőd?
örülj neki hogy igényesek magukra.
8/16 anonim válasza:
Mi pasik sem szeretjük ha pattanásos az arcunk,bozontos a szemöldökünk,vagy túl szőrösek vagyunk. Attól még nem állunk a tükör előtt állandóan 😀
9/16 A kérdező kommentje:
Tíz nincs, de három fiú testvérem van. Az öcsém fél órára bezárkózik reggel a fürdőbe. Nem tudom mit csinál eddig. Nincs a fürdőben vécé.
2017. jan. 19. 20:15
10/16 anonim válasza:
engem is irritál. főleg a gyanta, meg a szemöldökszedés... melegnek néznek ki tőle, és nőiesebbek mint én x) a pattanást még meg is értem... DE GYANTÁZNI? könyörgöm. néha az én lábam szőrösebb mint egyes fiúknak, és nem tudom megérteni. jó ha homárnak néznek titeket? vagy mi értelme? zavar a szőr? basszus, azért vagy szőrös, mert a férfiak szőrösek (jobbik esetben....). zavar a bozontos szemöldök? képzeld, a férfiaknak, de még a nőknek is (!!!!!!!!!!) bozontos szemöldökük van. a nők hagy szedjék.... DE A PASIK? miért jó utánozni a nőket? ennyire nem szeretitek ha pasinak születtek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!