Mit kell tudni a hideggyanta csíkokról?
Legfőképp az érdekel, hogy hány milliméteres szőrszálon a leghatékonyabb. Csak hónalj és intim rész szőrtelenítésére kell. Fiú vagyok.
Ha megtudom, hogy hány mm-es szőrszállal a legjobb, akkor a hónaljon megoldom szerintem. Nem lesz gond a hideggyantával, addig húzom újra, amíg az összeset ki nem szedi, kibírom.
Viszont az intim rész annál inkább. A herékről szemöldökcsipesszel ki tudom szedni, ma ki is próbáltam, és egy hirtelen mozdulattal lazán kibírható. Viszont a gyantának marad a fanszőrzet az alhason, és két oldal halad lefelé az ánuszig. Na, végig le akarom szedni. Milyen lépésekben érdemes, honnan kezdjem? Az alhastól kellene szerintem, de olyanok érdekelnének, hogy hogy rakjam rá a csíkot, és hasonlók. Továbbá, miket készítsek be bőrnyugtatáshoz, és egybekhez, esetleg sérüléshez. Szóval mindenre szeretnék figyelni.
A hideggyanta nem túl hatásos.
Általában csak a kis piheszerű szőröket szedi le. Szóval a hónaljat tuti nem. Általában arcra szokták használni, mert ott nem erős a szőrzet. Mármint nőknek.
Hát nem tudom, komolyan nem szedi le a hónaljat?
Ez esetben érdekelne, hogy mi kell egy meleggyantához. Nagyon értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!