Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötét karikák a szem alatt,...

Sötét karikák a szem alatt, mit tegyek? 18L

Figyelt kérdés

Még csak 18 vagyok, de kb 2 éve folyamatosan fekete karikák vannak a szemem alatt. Vitaminhiányom nincs, a családban senkinek sem ilyen.

Nem segít semmi, és alapvetően nem is sminkelnék, de emiatt muszáj korrektort használnom.. Már kicsit elegem van, nem akarok több pénzt kidobni arra, hogy elfedjem, eltüntetni szeretném.

Mit tegyek még? Kezdek aggódni.

2017. jan. 17. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
A 7-9 óra alvás megvan?
2017. jan. 17. 20:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, hétvégén még több is. Talán még a folyadékbevitellel lehet gond, mert nem szoktam napi 2-3 liter vizet inni, kb olyan 1-1,5-öt.. ?
2017. jan. 17. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Vidd fel napi kettőre és idővel kiderül. :) Beugorhatsz a háziorvoshoz is, hátha tud valamit mondani, meg egy laborbeutalót adhat, egy vérvizsgálat sosem árthat.
2017. jan. 17. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:

vashiány esetleg?

hány órát ülsz napi szinten a gép előtt?

nem kell 3 litert inni, elég a másfél 2 liter is bővel, nyáron nyilván azért több szükséges :)

lehet, hogy orvoshoz nem ártana elmenni a problémáddal, lehet, hogy ő tud valami okosat mondani

2017. jan. 17. 20:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Nem ezzel a problémával, de egy hónapja voltam vérvételen, és mondhatni tökéletes volt az eredmény, semmit sem jelöltek meg.

De azt hiszem, akkor ezzel el kéne mennem az orvoshoz.:)

2017. jan. 17. 20:46
 6/10 anonim válasza:
Ezt inkább orokolni lehet
2017. jan. 17. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

örökölni? fekete karikákat a szem alatt? :D

jó humorod van, mondták már? :D

2017. jan. 17. 20:57
 8/10 anonim válasza:
Nekem amikor karikás a szemem hideg kanalat nyomok hozzá és az mindig segít:))
2017. jan. 17. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, hogy fehérjehiány egyik tünete is lehet.
2017. jan. 18. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanez a bajom... nem hasznàl rà a smink, csak làtvànyosabb lesz, hogy van ott valami, pedig ezerfèlèt próbàltam màr, de most elegem lett, feleslegesen költök alapozóra/korrektorra. Nem vagyok vashiànyos, ès elèg sokat alszom, igyekszem időben lefeküdni.

Tèny, hogy bejàtszik a genetika, pl. nekem mèlyen ülő szemeim vannak (ès mèg egy csomó embernek)... nagyon vàrom az ötleteket, mit lehet tenni ezzel kapcsolatban.

2017. febr. 18. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!