Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szem alatti karikák? Tünjetek el

Szem alatti karikák? Tünjetek el

Figyelt kérdés

Nagyon sötétlila karikáim vannak(nagyon látszanak)

Pedig:

- Sokat alszok (8-9 óra) (mikor hogy)

-Eszek gyümit (nemtudom hogy ez számít-e)

-IGAZ vizek nem sűrűn iszok mert (blee) nemszeretem (?)

KORREKTORRAL NEMTUDOM ELFEDNI

-mert:

-Nem használok a börömre semmi kencét mert még fiatal vagyok

-Rossz minőségű korrektorom van ami nem fed semmit.

megpróbálok több párnával aludni.. most 2-3 mal alszom mikor hogy de azt is láttam a neten hogy a sok tejterméktől is kijön a karika (ez nem tudom hogy igaz) de viszont az igaz hogy sok tejterméket iszok/eszek főleg tejet

#bőr #karika #szemkarika #TÜNJENEKMÁREL
2015. nov. 26. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Keveset iszol. Nekem is ilyen volt, amikor napi 1 liter vizet ittam. Most már 2 óránként iszok egy pohárral, nem mindig jön össze, de próbálok azért 2-3 litert bevinni egy nap, üdítőt már egyáltalán nem iszok és azért sokat javult.
2015. nov. 26. 18:07
 2/2 anonim válasza:

Hiányos nátriumpótlás esetén nő a vér viszkozitása(vérbesűrűsödés).

Az eredmény karikás szem.

Fiziológiás tiszta só pótlással el lehet tüntetni a karikákat, nézzétek meg Tejfalussy András cikkeit.

2016. febr. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!