Hogyan álljak vissza a heti 1-szeri hajmosásra?
Sajnos nagyon gyorsan bezsírosodik a hajam és rákényszerültem a heti 7-szeri hajmosásra... Aztán be kellet látnom hogy ez nem jó... Hullani kezdett a hajam és méggyorsabban zsírosodik... Próbáltam citromlevel tenni rá de nem jött be...
Most Schauma sampot használok.
Ez jó?
Mit ajánlotok?
Előre is nagyon köszi!
17/L
Régebben nekem is elkezdett hullani a hajam, és a Bánfi hajhullás elleni samponját kezdtem el használni, ami megállította. Hajlamos szárítani a hajat, ami gyorsan zsírosodó hajra pont jó.(Nekem viszont a töveket leszámítva elég szárz a hajam, szóval mindig használok mellé balzsamot, hajolajat).
Én ezt tudom ajánlani, illetve használhatsz szárazsampont két hajmosás között. Batiste-t szoktam, ami nagyon szuper, két nappal is ki tudom tolni a hajmosást vele, de a Baleának is van szárazsamponja, ami olcsóbb, és nem olyan szörnyű az sem. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!