Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tiszta, matt arcbőrt hogyan...

Tiszta, matt arcbőrt hogyan lehet elérni?

Figyelt kérdés
A gondom az, hogy az arcbőröm valószínűleg a tini koromban létrejött, és nem helyesen kezelt pattanások miatt mostanra úgymond durvának látszik. (jobban nem tudom körbeírni. nincs pattanásom, viszont a bőröm felszíne nem egyenletes). Szoktam látni pár embert, akinek nagyon szép matt, egyenletes az arcbőre. Mivel lehet ezt elérni?
2017. jan. 14. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
90%-ban genetika. A kamaszkori pattanások nyomait lehet halványítani pl AHA kúrával, mikro-dermabrázióval. Sajnos tökéletes bőröd már soha nem lesz, és nagyon kevés embernek van. Egy jó minőségű alapozó azonban csodákra képes.
2017. jan. 14. 21:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz, a kozmetikus tudna segíteni ezen? Pl a kis dudorokat, amit a régi, ki nem nyomott pattanás okozott, el tudná tüntetni?
2017. jan. 14. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg nem igazán maradhatna nyoma, hiszen a bőröd folyamatosan megújul - nyilván ez lassú folyamat.

Sokkal valószínűbb, hogy a mélyebb kötőszövetben halmozódtak fel nálad esetleg gyulladások. Én mindenképpen javaslom a bőrgyógyászt, mellette pedig a hámlasztást, mert ha tényleg mély gyulladások akkor egyszer a felszínre kell kerülniük.

Esetleg menj el vérvizsgálatra is, mert sokaknak más belsőszervi probléma miatt alakulnak ki az arcukon különféle elváltozások. Ez lehet akár egy rossz fog is, lehet mandula is, nyirokcsomó is... Bizony még úgy is, ha nincs tünete. :)

Amíg nem tudod pontosan az okát addig én Vichy Dermablend 3d-s korrekciós alapozót javaslok neked, kicsit drága, viszont nem kell belőle sok, és egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt.

2017. jan. 14. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!