Nagyon kényelmetlen és csúnya mit tegyek? (lent! )
Figyelt kérdés
Sziasztok!már több mint féléve hiába fésülöm mosom a hajam,hátul főleg bejjeb nagyon kócos lesz és szinte “lehetetlen„ kifésülni! Csak ez nagyon feltűnő hisz egyenes hosszú barna hajam van! De mivel növesztem nem akarom levágatni de azt mondják hogy rettenetes és borzalmasan csúnya a hajam! Mit tegyek? Vágassam le? Egyépként olyan középhosszú még a hajam! De nem tudom! Milyen fazon lenne jó nem teljesen rövid de rövid hajban? 10 éves lány vagyok így ciki is suliba menni ilyen hajjal! Mondjatok olyan fazont ami jó lenne!2017. jan. 14. 17:17
1/4 anonim válasza:
Ha jól áll a rövidebb haj szerintem nyugodtan vágasd le.:)
De előtte megkérhetnéd a szüleid, hátha vennének neked hajolajat, vagy balzsamot, ami megkönnyítené a kifésülést.
Ha nem, akkor maradj a vágatásnál. Majd megnő. És akkorra valószínűleg szebb is lesz.
2/4 anonim válasza:
Érdemes levágatni a végéből annyit amennyit szükséges, mert valószínűleg el van töredezve és az nem nagyon szép, meg gyorsabban is nő utána, felfrissül a hajad! fazon nekem most nem jut nagyon eszembe, de ez attól is függ milyen a fejformád, mert nem mindenkinek áll jól minden!
3/4 A kérdező kommentje:
Hát régebbne volt rövidebb hajam csak az nekem nem tetszett!küld valaki egy linket ami egy jó frizura ami nme teljesen rövid?
2017. jan. 14. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!