Egy női vámpírnak milyen hajat tudtok elképzelni? Szín, hossz, göndör vagy egyenes? 😃
Figyelt kérdés
2017. jan. 12. 23:13
1/8 anonim válasza:
En leginkabb rovidet, kozephosszut, vagy hosszut tudnek elkepzelni. De az biztos, hogy fekete, vagy szoke, vagy esetleg meg lehet voros, vagy barna. De nem hiszem, hogy egyenesen kivul masmilyen lehetne, ha csak nem gondor, mert az meg elkepzelheto.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítsèget😂
2017. jan. 12. 23:41
3/8 opened paradise válasza:
Fekete hosszút,középen elválasztva,felül kicsit "tupirozva",vagy nem is tudom.
Kb. mint Cher:D
4/8 anonim válasza:
Én a hosszú egyenes feketét vagy a hosszú hullámos/göndör szőkét tudnám elképzelni vámpírnak, de mindenkinek más:D
5/8 anonim válasza:
Hosszú, egyenes, fekete/szőke, de az a nagyon világos jégszőke
6/8 anonim válasza:
egyenes fekete szerintem is a legjobb, lehet hosszú is, de pl egy ilyen rövidebb frufrus kleopátrásat is el tudok képzelni hozzá. esetleg valami mélyvöröset vagy nagyon fehéres platinaszőkét.
7/8 anonim válasza:
Fekete, bár sztem nem a haj a lényeg hanem az öltözék:
Meg persze a vámpír fogak! Meg az extrém színű kontaktlencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!