Szerintetek melyik a legjobb hajtípus?
Figyelt kérdés
Pl:göndör,egyenes,hullámos
Nekem eyenes és hullámos keveréke.Szerintetek minden nap göndörítsem be(enyhén göndör),vagy vasaljam ki?
Köszi!
2016. okt. 2. 08:56
1/2 anonim válasza:
Szerintem (vagy legalábbis nekem) a nemedtől függ, amit itt nem említettél meg. Ha lány vagy (mint pl. én), akkor mindenkinek más az ízlése, általában a természetesen göndör hajúak egyeneset, a természetesen egyenes hajúak göndör hajat szeretnének. Nekem lányokon az egyenes haj jön be, de erről kérdezz olyat, aki téged ismer, látott már, az tud a legjobban véleményt alkotni arról, hogy neked mi áll jól. Vagy akár te. Fiúkon pedig szerintem a srác arcától, arcszerkezetétől függ, hogy neki mi áll jól. :)
2/2 anonim válasza:
Az én kedvencem a göndör haj. Annak ellenöre hogy nekem félgöndör a hajam imádom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!