Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sok nő hord long bob frizurát?...

Sok nő hord long bob frizurát? Ez a divat ma?

Figyelt kérdés
Derékig érő hosszú hajam van és gondolkodom a stílus váltáson ... Ahogy látom elég sok nő vágatja le mostanában a haját ilyen long bob fazonra. Ti mit gondoltok erről? :)

2017. jan. 12. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha jól állna, miért ne?

De ne divtaból tegyed.

Vagány, de én semmi pénzért nem vágatnám le:D

Nekem is majdnem a derekamig ér.

2017. jan. 12. 21:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem divatból szeretném, csak igazából nincs nagyon ötletem
2017. jan. 12. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Hű :D én is pont ezt terveztem...De a fodrászom lebeszélt, azt mondta ha szép hosszú hajam van csak megbánnám.. szerintem nagyon jol nez ki :) ha biztos nem bánnád meg próbáld ki
2017. jan. 12. 21:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Most a long bob divatba jött, az szép. [link]
2017. jan. 12. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon tucat kb 7-8 osztálytársaim is ilyet vágatott, és én nem hiszem ,hogy mindenkinek jól áll,egyszerűen akinek nincs szép arányos arca azon sz@rul mutat.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy neked nem állna jól,csak ez ilyen divat hullám mint az ombre, én vagy megvárnám amíg lecseng,vagy valami mást vágatnék.Sok más szép haj van ez az egyen haj nagyon fantáziátlan.Ha beírod google-be hogy "félhosszú frizurák/fazonok "vagy valami hasonló kiad egy csomót.
2017. jan. 17. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!