Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért akar ennyi nő fekete hajat?

Miért akar ennyi nő fekete hajat?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, én még egy festett fekete hajú nőt nem láttam, aki igazán szép lett volna!

Egy-kettőt ismerek, de annak az eredetije és középbarna vagy annál sötétebb!

Főleg nagyon csúnya, amikor hófehér bőrű, sápadt, átlagos arcú, hosszú egyenes vékonyszálú hajú lánynak fekete haja van...bláááá:S

- a fekete kiemel (az előnytelenséget pláne)

-aki nem természetesen mediterrán típus, nem áll jól-lerí, hogy festett fekete, ami nagyon csúnya

- a kevés hajat méginkább kevesebbnek láttatja

Annak áll jól a fekete haj:

-akinek különösen szép arca, bőre van (de csak annak!!!!)

-kreol bőr-kék szem---de szép arc!

-kreol bőr-zöld szem

-kreol bőr -barna szem

-világos bőr-barna szem!

Annyira elcsúfítják magukat sokan. hosszú vékonyszálú, egyenes fejhez tapadó haj.bláááá

Nagyon sok embernek borzasztóan áll. Szerintetek?

2010. máj. 5. 08:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
nekem semmilyen szín nem állt jól, így lettem fekete, azóta 6x annyi pasi érdeklődik irántam, de mégis felvetettem pár embernek , hogy váltok és kb sikítoztak, hogy ne. persze tényleg nem sokaknak áll jól, de amíg saját magát a hajszínt viselő egyént nem zavarja, hogy ocsmány, addig nincs baj:) ha zavarja, akkor pedig vált.
2010. jún. 9. 14:36
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Láttam én már hófehér bőrű, fekete hajú gyönyörűséget...
2010. jún. 9. 14:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Emberek! Szerintem guglizzatok rá Amy Lee-re. Fehér bőre van, kék a szeme, és fekete haja. Szerintem nagyon szép.

15/L

2010. jún. 9. 16:00
 24/28 A kérdező kommentje:

Van akinek nagyon jól áll:

pl Liv Tyler, de ha megnézitek a belinkelt képet, neki alapban is sötét a haja és a szemöldökét is hozzászínezték.

Bár...smink nélkül biztos iszonyatosan hullának nézhat ki.

2010. jún. 9. 16:29
 25/28 anonim válasza:
Nekem jól álna mert kreol bőröm van és barna szemem de még csak 14 vagyok és am is göndör a hajam sal én elhatároztam hogy soha nem festem be amúgyis azt mondjá szép kkülönleges színe van a hajamnak csak attol félek hogy hamar ősz lesz mint anyának volt kb 30 évesen már elkezdett neki őszülni
2010. júl. 7. 16:51
 26/28 anonim ***** válasza:
Az igaz,hogy kevés embernek áll jól a fekete haj..Hol öregíti,hol kiemeli a hátrányokat stb. Nekem fehér bőröm van kék szemem,és középbarna hajam de sokan lefeketéznek de télleg olyan mintha fekete lenne:) de legalább jól áll ahogy a visszajelzésekből vettem:)15/L
2011. jan. 19. 23:54
 27/28 anonim ***** válasza:
79%
Kedvesem:) Én egy széparcú, világosszürkeszemű fehérbőrű lány vagyok, akinek kib***ott jól áll a hosszú fekete egyenes haja.(tény hogy a valódi színe középbarna). Ennyit erről. Ha valami rossz lelki élmény fűz a szép feketehajú lányokhoz, szerintem beszéld meg szakemberrel, mert nem szép általánosítani:) Puszi!
2012. máj. 16. 09:20
 28/28 anonim ***** válasza:

utolsó: ott a pont :D

előtte aki linelgetett:

SÖTÉBARNA kb a kilinkelt képek 80%-a O.o kivéve katy perry... ne keverd már a szezont a fazonnal haver :D

fekete az ILYEN: [link]

sötétbarna: [link]

ennyi erővel létezik fekete haj, szőke meg barna :D mert a vörösnek is nagyon természetellenesnek kell lennie hogy valaki azt mondja rá hogy "vörös" általába mindenki szőkéz... a barna meg már csak akkor nevezhető barnának ha már iszonyatosan világos barna... hihetetlen hogy az embereknek milyen hülye szemük van a hajszínekhez :D

2012. jún. 28. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!