Miért akar ennyi nő fekete hajat?
Komolyan mondom, én még egy festett fekete hajú nőt nem láttam, aki igazán szép lett volna!
Egy-kettőt ismerek, de annak az eredetije és középbarna vagy annál sötétebb!
Főleg nagyon csúnya, amikor hófehér bőrű, sápadt, átlagos arcú, hosszú egyenes vékonyszálú hajú lánynak fekete haja van...bláááá:S
- a fekete kiemel (az előnytelenséget pláne)
-aki nem természetesen mediterrán típus, nem áll jól-lerí, hogy festett fekete, ami nagyon csúnya
- a kevés hajat méginkább kevesebbnek láttatja
Annak áll jól a fekete haj:
-akinek különösen szép arca, bőre van (de csak annak!!!!)
-kreol bőr-kék szem---de szép arc!
-kreol bőr-zöld szem
-kreol bőr -barna szem
-világos bőr-barna szem!
Annyira elcsúfítják magukat sokan. hosszú vékonyszálú, egyenes fejhez tapadó haj.bláááá
Nagyon sok embernek borzasztóan áll. Szerintetek?
Emberek! Szerintem guglizzatok rá Amy Lee-re. Fehér bőre van, kék a szeme, és fekete haja. Szerintem nagyon szép.
15/L
Van akinek nagyon jól áll:
pl Liv Tyler, de ha megnézitek a belinkelt képet, neki alapban is sötét a haja és a szemöldökét is hozzászínezték.
Bár...smink nélkül biztos iszonyatosan hullának nézhat ki.
utolsó: ott a pont :D
előtte aki linelgetett:
SÖTÉBARNA kb a kilinkelt képek 80%-a O.o kivéve katy perry... ne keverd már a szezont a fazonnal haver :D
fekete az ILYEN: [link]
sötétbarna: [link]
ennyi erővel létezik fekete haj, szőke meg barna :D mert a vörösnek is nagyon természetellenesnek kell lennie hogy valaki azt mondja rá hogy "vörös" általába mindenki szőkéz... a barna meg már csak akkor nevezhető barnának ha már iszonyatosan világos barna... hihetetlen hogy az embereknek milyen hülye szemük van a hajszínekhez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!