Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért akar ennyi nő fekete hajat?

Miért akar ennyi nő fekete hajat?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom, én még egy festett fekete hajú nőt nem láttam, aki igazán szép lett volna!

Egy-kettőt ismerek, de annak az eredetije és középbarna vagy annál sötétebb!

Főleg nagyon csúnya, amikor hófehér bőrű, sápadt, átlagos arcú, hosszú egyenes vékonyszálú hajú lánynak fekete haja van...bláááá:S

- a fekete kiemel (az előnytelenséget pláne)

-aki nem természetesen mediterrán típus, nem áll jól-lerí, hogy festett fekete, ami nagyon csúnya

- a kevés hajat méginkább kevesebbnek láttatja

Annak áll jól a fekete haj:

-akinek különösen szép arca, bőre van (de csak annak!!!!)

-kreol bőr-kék szem---de szép arc!

-kreol bőr-zöld szem

-kreol bőr -barna szem

-világos bőr-barna szem!

Annyira elcsúfítják magukat sokan. hosszú vékonyszálú, egyenes fejhez tapadó haj.bláááá

Nagyon sok embernek borzasztóan áll. Szerintetek?

2010. máj. 5. 08:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
76%
Egyetértek veled! Viszont ha látok egy csinos szép lányt kreolos bőrrel, és fekete hajjal, mindig irigykedek, hogy milyen szép fekete barbie! De én tisztába vagyok vele, hogy nekem nem állna jól, mert fehér a bőröm, és nagyon elütne tőle. Pedig voltam már a feketén kívül minden színű :-)
2010. máj. 5. 09:04
 2/28 anonim ***** válasza:
93%

én még nem láttam kreol bőrűt kék vagy zöld szemmel. mármint aki természetesen kreol, nem pedig a napozástól, szolizástól.

de azt barnának mondanám, nem kreolnak.:)

2010. máj. 5. 09:19
 3/28 A kérdező kommentje:

79%: igazad van, barna:)

De nekik jól áll, ha szép az arcuk!

De nem a nagyon mű szolis bőrre gondolok itt sem, csak enyhe kreolos hatásúra.

2010. máj. 5. 09:49
 4/28 anonim ***** válasza:
44%

én is feketére festettem a hajam, mert azt hittem, hogy karakteresebben fogok kinézni

már rég kikopott, de újra biztos nem festem, a fekete festett haj nagyon természetellenes

16L

2010. máj. 5. 09:55
 5/28 anonim ***** válasza:
53%

Nekem 5 éve fekete a hajam.bár meg kell hagyni alapból majdnem fekete hajú voltam,barna bőrőm van,nem extra barna.Még nem mondták,hogy nem állna jól ez a hajszín.

Amúgy igazad van,mert tényleg egyre több lány festi a haját feketére ráadásul valóban nem áll nekik jól,ez a hajszín elég macerás:)

2010. máj. 5. 10:19
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy tényleg tökéletes fehér bőrű lányon akár nagyon jól is tud mutatni a fekete haj, de úgy általánosságban nekem sem tetszik. Pedig a kedvenc színem a fekete, de ettől függetlenül sose akartam befesteni a hajam feketére.
2010. máj. 5. 11:10
 7/28 anonim válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik, ha valakinek hófehér a bőre és fekete a haja :)

Ami viszont borzasztó szerintem: világos szőke haj, sötét szemöldökkel, szemmel, bajuszkával stb.

2010. máj. 5. 11:49
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

nekem pedig elég fehér bőröm van, még se hat természetellenesnek!

és nekem pont ez tetszik hogy hófehér bőr, hosszú egyenes fekete haj.

igaz lehet azért mert metálos vagyok xD

szóval megértem azt akinek nem tetszik, mindenkinek más az ízlése :D

2010. máj. 5. 11:49
 9/28 anonim ***** válasza:
32%
soha nem festeném feketére :)
2010. máj. 5. 12:38
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Viláágos bőröm van, barna szemem, hosszú fekete festett hajam, ami elég vékony szálú, viszont szép, messze nem vagyok pics*, hajlakkozom, nem lapul le, és jól áll, nem csak szerintem. Én pont az ellenkeezőjét vallom, szerintem a lányok többségének jól áll a fekete haj.
2010. máj. 5. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!