Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyet válasszak? (lent)

Milyet válasszak? (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon erős szőrzetem van. Szeretnék venni/kapni egy epilálógépet, olyat ami csökkenti a fájdalmat vagy hűt hallottam már ilyenekről. Kinek mi a tapasztalata? Melyik a legjobb? Milyen árban vannak??
2010. máj. 4. 19:43
 1/2 anonim válasza:
nekem Braun silk epil epillátoromvan de nekem nem jött be.. nem tépi ki az összes szőrt nagyon felületesen csak és nagyon fáj. szerintem vegyél gyantagépet igaz az se kellemes de jobb sokkal.
2010. máj. 6. 21:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem philips stainellem van. Igaz nem hűt és nincs fájdalom-tompító hatása, de a gép maga nagyon jó, kiszedi az egészen apró szőrszálakat is. Szerintem létezik a philipsnek jégakus epilátora is. A márkát tudom egyedül ajánlani. Nekem bevált.
2010. máj. 6. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!