Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rockstar alternatív hajszalon...

Rockstar alternatív hajszalon vélemények?

Figyelt kérdés
Régebb óta próbálkozom a színes hajakkal. Fodrásznál is voltam magam is megpróbáltam, de valahogy mindig elcsesződött vagy nem volt az igazi. Facebookon láttam a hírdetést és megragadta a figyelmemet a fodrászat. Elolvastam az éretékeléseket Facebookon, jókat mondtak róla. Nos a kérdésem az lenne hogy tényleg olyan jó-e, mint amilyennek mondják és, ha igen, mennyi úgy körülbelül egy egyszínű festés?

#haj #hajfestés #Rockstar #extrém hajak #színes hajak
2017. jan. 8. 20:18
 1/2 anonim válasza:
Én egy jó ideje oda járok,nagyon jófej mindenki bármilyen extrém hajzatot találsz ki megcsinálják:D nekem jelenleg zöld hajam van,szőkítéssel,hamvasztással,festéssel mindennel együtt 10-15000 körül van,bár nekem rövid a hajam. Egyszóval tényleg nagyon jó hely,nem csak egy sima szalon.
2017. jan. 9. 20:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2017. jan. 9. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!