Ricinusolaj-tojás-sör pakolás egyben jó hajnövesztésnek/dúsításnak?
Figyelt kérdés
A hajam vékonyszálú és kevés, nyár óta a L'Oreal sunkiss jelly-vel világosítottam rajta és azóta töredezettebb és gyengébb,kevesebb.
Ha ezt a hármas pakolást alkalmazom hetente akkor hosszabb,dúsabb, erősebb lesz?
2017. jan. 8. 14:31
1/3 anonim válasza:
Igen nagy jó. Én sör nélkül szoktam csinálni. A kulcsa az egésznek az ,h. a ricinus olajat fel kell melegíteni, és amikor nem olyan forró hozzákevered a tojássárgáját (nem akarsz tojás rántottát! és tegyél egy zacskót a hajadra miután feltetted a pakolást, mert melegben hat a ricinus olaj, hagyd rajta jó pár órát , bírsz benne aludni akkor még hatásosabb lesz, mert tovább lesz rajta és utána alaposan mosd ki samponnal. Heti 2x csináld legalább és pár hónap alatt erősabb , fényesebb lesz. (nekem fodrász ajánlottam, h így csináljam :)
2/3 anonim válasza:
A tojás meg a sör molekulája nem elég kicsi ahhoz hogy behatoljon a hajad szerkezetébe úgyhogy teljesen felesleges ezeket a fejedre kenni! A ricinus olajat pedig csak fejbőrre kend, mert a hajhosszból nagyon nehéz kimosni. Arra inkább olívaolajat vagy kóuszolajat tegyél. Dúsabb és erősebb sajnos semmitől nem lesz a hajad, az genetika. Nekem viszont a ricinustól tényleg gyorsabban nő.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
továbbra is szeretném világosítani a hajam a sunkiss jellyvel, ha rendszeresen olivaolajozom az rendben tartja a hajam?
2017. jan. 11. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!