"Sör és tojás" hajpakolás hajmosás után nedves hajra kell? (a pakolás lent)
Figyelt kérdés
"Pakolásként 2 dl sört keverjünk össze 1 tojássárgájával. Masszírozzuk hajunkba, majd 5 perc múlva öblítsük le."2014. szept. 14. 19:43
1/1 anonim válasza:
Ha ezt a pakolást mosás után teszed fel,nem fogod kivarázsolni a hajadból azt a bűzt egy öblitéssel..
Ezt mindenképpen előttre kell feltenni..Én a tojást eleve 3xi samponozással mostam ki a hajamból,de a barátnőm másnap a suliban rákérdezett hogy mivel mostam hajat,mert kissé tojás szaga volt.
Ezt logikusan is átgondolva gondolhattad volna,hogy előtte kell..de a legtöbb pakolást előtte kell felvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!