Ezek micsodák az arcomon? 22/F
Rendszeren mosakszom szappannal...
Próbáltam nyomkodni semmi nem jön ki belőle és nem is púpos hanem csak úgy vannak azok a piros pöttyök.
Milyen kence fice kell ilyenre?
Attól lehet hogy a szemöldök csipesszel szedek ki onnan néhány nem oda való szört?
Mert két szedőm van az egyikkel ha a szemöldöm is szedem az hagy maga után ilyen kis pöttyöket ott is.
Igazából nem tudom mi lehet a különbség kettő között.
Gondoltam arra is, hogy tej fehérje allergiám van, mivel sokáig tejsavo protein kiegészítőt használtam. De lecseréltem marhára és ott vannak azok a szarok akkor is.
Kellemetlen, nem szokott meg volt jellemző rám hogy volt valami hiba a bőrömön.
Zavar és oké hogy lealapozom meg a kollegén jót is tesz neki, de ne kelljen már ilyennel is foglalkozni férfi létemre.
Különben egészségesen élek és táplálkozom is.
Képek:
Ez egyáltalán nem vészes, szinte alig látható, szóval nyugi!:)
Legfeljebb ha nagyon zavar el tudsz menni bőrgyógyászhoz, és ő tud pontosat mondani neked.
Nekem a karom felső részén vannak ilyenek...anya azt mondta hogy neki is volt, de ahogy nőtt ezek is eltűntek...nem konkrét válasz de remélem segítettem:)
14/l
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Nem tudtam hogy nem lehet szappannal mosakodni. Nálam ez alap meg sajnos marad is, edzések után egyszerűen muszáj.
Találtam itthon olyan kézkrémet amiben van köröm virág meg kamilla és gricelin.
Ezzel szépen bekentem a pontokat és elvette a színét! :) De még akkor is látszik ha közelről vakuval nézem a tükörben hogy ott volt valami.
Na ezzel kenegetem csak leszedi. :)
Hm. Kollagén hosszú távon nem tesz jót a bőrnek.
Szappannal nem szabad arcot mosni, bár vannak ezek a manna szappanok. Feketeszappan pl az is jó meg az Amwaynek volt valami mézes szappanja érzékeny bőrűeknek azt tudom ajánlani.
A forever márkának van egy aloe verás kis spriccülős széruma, vagy az nem tudom pontosan micsoda, de lehet használni csípésre, kiütésre,pattanásra stb. És valóban nagyon nagyon jó!!! Vagy ha nem a forevertől nézel valamit, akkor amiben van aloe vera az is nyugtatja a bőrt.
De szerintem ami neked van, az allergia lesz. Ha nem múlna el, keress fel egy bőrgyógyászt, ne kozketikust,mert kifoghatsz rosszat is, és egy bőrgyógyász tud mélyebbre lemenni, hogy valójában mitől is alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!