Mit tehetnek a sotet foltok es karikak ellen a szemem alatt? Mar mindent kiprobaltam
Figyelt kérdés
vettem 66fele korrektort,stb,+avokado,citrom,uborka pakolas semmi,legyszi adjatok hatasos tippeket
Koszi
2017. jan. 7. 15:47
1/4 anonim válasza:
A karikás szem betegségre is utalhat. Egyébként meg vagy rossz minőségű korrektort/alapozót veszel, vagy/és rosszul viszed föl.
2/4 anonim válasza:
Menj el vervetelre+igyal naponta 3 liter vizet+aludj 8-10 orat
Es voila megoldodik a problemad
3/4 anonim válasza:
Velem is ez van...kevés vizet iszom, pedig egy nap MINIMUM 2litert kéne, de ez még a kisebb baj, veseköved is lehet ha ez igy megy tovább!
Nekem az Essence StayAllDay16h long-lasting concealer folyékony korrektora bevált:)
Remélem tudtam segíteni:)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen,holnap veszek.
Igen,nagyon keves folyadekot iszom,es nagyon rosszul alszom mostansag lehet ez is a baj
De elmegyek egy vervetelre hetfon,biztos ami biztos
Koszonom
Kellemes estet
2017. jan. 7. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!