Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogy borotváljátok magatoka...

Ti hogy borotváljátok magatokat ott alul?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen megörülök már, mert sose tudom leszedni teljesen a szőrt, főleg a hajlatokba fordul ez elő..... Eleve mindenhol szőrös vagyok, nem csak elől ha nem hátrább is(nem ecsetelem inkább részletesebben) és van ahova oda se látok már és félek mindig, hogy megvágom magam. Ti hogy oldjátok meg ezt? Gyantával? Elektromos borotvával? Vagy másnak csak ott legelöl egy kis területen szőrös? Csak azért, mert más nőt soha nem hallok efelől panaszkodni, én meg nem is tudom sose leszedni teljesen. Nem kamu a kérdés, minden segítséget megköszönök.
2017. jan. 3. 19:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kozmetikus, gyanta. 3 hetente.
2017. jan. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!