Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti hogy borotváljátok magatoka...

Ti hogy borotváljátok magatokat ott alul?

Figyelt kérdés
Én egyszerűen megörülök már, mert sose tudom leszedni teljesen a szőrt, főleg a hajlatokba fordul ez elő..... Eleve mindenhol szőrös vagyok, nem csak elől ha nem hátrább is(nem ecsetelem inkább részletesebben) és van ahova oda se látok már és félek mindig, hogy megvágom magam. Ti hogy oldjátok meg ezt? Gyantával? Elektromos borotvával? Vagy másnak csak ott legelöl egy kis területen szőrös? Csak azért, mert más nőt soha nem hallok efelől panaszkodni, én meg nem is tudom sose leszedni teljesen. Nem kamu a kérdés, minden segítséget megköszönök.
2017. jan. 3. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez minden nőnek probléma csak nehezen beszélünk róla. Én eldobható borotvával csinálom, és sok idő kell hozzá, és türelem. Kifeszítem a bőrt, hogy könnyebben menjen rajta a borotva, sose hagyom túl hosszúra, hátul pedig hiába nem látom, nem félek, hogy elvágom magam.
2017. jan. 3. 19:47
 2/11 A kérdező kommentje:
És hátul is letudod szedni? Milyen gyakran szoktad ezt?
2017. jan. 3. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Én az elől lévő, erősebb szőrt borotvával távolítom el (ott látok, ott, ahol nem, oda nem is merem odatenni a borotvát). Hátrébb a szőr lényegesen ritkább és gyengébb, így ott szőrtelenítő krémmel kenem be és az kb 98%-os eredményt hoz. Ennél többet nem tudok belőle kihozni, mert a gyantát nem bírom, bár állítólag még az is jó erre.
2017. jan. 3. 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, igen, ott is le tudom szedni, kb 4-5 naponta.
2017. jan. 3. 19:57
 5/11 anonim ***** válasza:
én késsel benyúlok a bőr alá aztán a hegyével a bőralját kaparom elvágódnak a kapcsok és kihullanak
2017. jan. 3. 20:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon köszönöm. Gondolom nagyon érett lehetsz, ha ezen viccelsz vagy egy tahó pasi.
2017. jan. 3. 20:07
 7/11 A kérdező kommentje:
viccelődsz
2017. jan. 3. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem egyszerű, mert mindenhol szőrös, de azért már kezdek belejönni.
2017. jan. 3. 20:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Óvatosan...
2017. jan. 4. 13:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Jo par ev borotvalkozassal a hatam mogott, mar csak rutinbol borotvalkozok. Lemosom, vegig simitom egy parszor tobb iranybol, ha nem teljesen sima, akkor atmegyek rajta megegyszer. Nem nagy cucc.
2017. jan. 4. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!