Mi a legjobb a pattanások eltüntetésére?
Egy jó kozmetológus bőrgygyász.
Én 10-26 (!) éves koromig minden recept nélküli szert végigpróbáltam, amit fizikailag lehetséges, mire elmentem a pattanásaimmal egy jó bőrgyógyászhoz, aki komolyan vett. Ott olyan gyógyszert kaptam, amitől 3 hónap alatt elmúlt.
Hűű, hát ez attól függ hány éves vagy és milyen pattanások? Mert ha néha kijön rád 1-2, akkor használj rá ilyen pattanás leszárító gélt, amit bármelyik drogériában kapsz. Garniernek van jó! ... Ha több pattanásod van, és NEM durvák, akkor használj mindig bőrradírt reggel és este, aztán pedig egy pattanás elleni krém. Nekem bőrradírból a Clean&Clear Shine Control jött be, mindig használom és nagyon jó! De én szedek fogamzásgátlót és eljárok szolizni is néha, így tiszta a bőröm. Régebben nagyon sok pattim volt, akkor használtam a Vichy Normaderm termékcsaládot, és 1 hónap alatt nagyon szép lett a bőröm. No, nem mulasztotta el 100%-osan a bőrhibát, de ahogy a reklámban is mondják, a 75%-os javulás az tuti!! DE NE HASZNÁLJ TONIZÁLÓT!!! SOHA!! Kozmetikus mondta, hogy a tonizálótól csak ilyen bőrkeményedés lesz, alatta meg a faggyú annyira begyullad, hogy nagyon csúnya lehet!
Ha pedig nagyon csúnya a bőröd, akkor irány a bőrgyógyász. Ne is próbálkozz olyankor kozmetikussal meg ezekkel a szerekkel, mert nem segít, csak tovább ront a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!