Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a legjobb módszer a testsző...

Mi a legjobb módszer a testszőrzet eltüntetésére?

Figyelt kérdés
Főként a hasamon és a mellkas tájékon szeretnék " füvet vágni..". Olyan technikákat keresek, amik elvégzése után kevés az esélye az irritáció kialakulásának. Simán csak borotváljam le?
2009. márc. 1. 21:48
 1/4 anonim válasza:

A borotválással nem mész sokra, mert egy idő után már másnap megjelennek a kis "dögök" és k*rvára is tud szúrni meg nagyon pattanásos lesz tőle a bőröd mégha borotvahabot vagy gélt is használsz akkoris!

Szerintem a gyanta a leghatásosabb mert az gyökeresen kitépi a szőrszálakat és ezek a mai lehúzható izék már nem is fájnak, pl. Veet stb.

de van olyan is hogy bekened vmi szőrtelenítő habbal és lemosod és kész...

Szerintem egy csaj jobban tudna segíteni neked ebben

(egy 18 éves pasi)

2009. márc. 1. 21:56
 2/4 anonim válasza:
én is szörösödtem, meguntam, vettem egy női trimmer elektromos gépet, és így 1 vagy 2 es legkissebb mérettel igazítom mindenhol, van is szőr, de még is alig alig.
2009. márc. 1. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én borotválni szoktam de azt minden nap kell ha zavar,hogy borostás.
2009. márc. 2. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:
tényleg a gyanta a legjobb, a fiúknak is. és hason is ki lehet bírni azon a kis területen... csak pici részekben kell gyantázni, nem egyszerre az egészet
2009. márc. 2. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!