Tudtok nekem valamilyen házi készitésű arc maszkot ajánlani?
Figyelt kérdés
Az arcbőröm nagyon száraz meg miteszereim is vannak..Előre is köszönöm a segitséget.. :)2017. jan. 3. 16:31
1/3 anonim válasza:
Én zselatinos arcmaszkot szoktam csinálni.
Egy kis zselatin, tej, megmelegítem, kicsit várok h kihűljön, hogy ne égessen meg aztán fel az arcra, megvárom még megköt és lehúzom. Általában elég szépen lehúzza a szennyeződéseket.
Másrészről nekem nem száraz a bőröm, szóval arra nem tudom, hogyan hat. De esetleg egy próbát megér. :)
2/3 anonim válasza:
Én ezt használom már vagy 2 éve , nem netről néztem.
2 teáskanál méz+1teáskanál kókuszolaj+kb 3 csipet cukor
Ezzel radírozom a bőröm, a cukor nagyon jól letisztítja.Közben a méztől olyan puha mondhatni kisbaba bőröm lesz.Nagyon szeretem.Próbáld ki.:)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. jan. 3. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!