Nagyon erosen, hirtelen bekoprasodott hajra vab valamilyen hatasos hazi praktika?
Figyelt kérdés
Korabban head and shoulders samponnal mostam a hajam de a fodraszom Matrix termekeket hasznal, nekem megtetszettek, kulonbozo fajtakat kiprobaltam beloluk. Eleinte gyonyoru volt a hajam mig egy adott tipusra valot hasznaltam majd amikor masik kettovel kiserleteztem eszrevettem, hogy tele van korpaval a hajam de iszonyatos mennyisegben es nagyon igenytelen hatasa van...nem tudom osszefugg e a samponnal a korpasodas, mar lecsereltem a sampont es nem is szaritom mar a hajam de nem javul. Raadasul iszonyatosan hullik is es alig lehet fesulni olyan mintha ossze lenne ragadva az alja. El vagyok keseredve mert nagyon kellemetlen igy barhol is megjelenni, iszonyatosan viszket is... ha tudtok valamit ami esetleg segithet megkoszonnem.2016. máj. 28. 15:37
1/1 anonim válasza:
Érdemes lenne megmutatni a fejbőröd bőrgyógyásznak.A samponos kísérletek nem mindig vezetnek eredményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!