Van olyan praktika, amitől gyorsabban nő az ember haja, mondjuk havi 2 centit?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 21. 07:23
1/11 anonim válasza:
Ennyire nem.
Egyébként A vitamin kell hozzá. De akkor a körmöd és a szőröd is gyorsabban nő.
2/11 anonim válasza:
Kovaföld,biotin,folsav+multivitamin :)
4/11 anonim válasza:
Egészséges életmód/étkezés kell hozzá. Csak ezt mindig mindenki elfelejti, helyette mindenféle kencékkel meg vitaminnal próbálkozik, ami a legtöbb esetben nem jó semmire.
5/11 anonim válasza:
Én a második kommentelő vagyok, egészségesen élek, sportolok és nagy odafigyeléssel étkezem, általában havi 1,5 cm-t nő a hajam, de tavasszal és ősszel mindig végigcsinálok egy 3 hónapos vitaminkúrát, a már említett kovaföld, biotin, folsav + multivitaminnal, és ezidő alatt majdnem 10 cm-t nő mindig a hajam. Igenis van olyan plusz dolog, ami segíthet. Nagyon szép erős hosszú hajam van, annak ellenére, hogy szőkíttetem. :) 2 éve egy hosszú párkapcsolat után hirtelen döntés miatt rövid bubifrizurát csináltattam, de már újra derék közepéig érő hajam van, ez úgy gondolom magáért beszél.
6/11 jpeter1 válasza:
Meg genetika kérdése is,hogy milyen gyorsan és mekkorára nő. A páromnak például kb, 16 év alatt nőtt meg vállig érőből bokáig érőre. Most meg már csak talán a hossza miatt alig nő havonta 1 cm-t. Most már éppen földig ér.
7/11 anonim válasza:
Földig érő haj az már az igénytelenség határát súrolja!persze csodás a hosszú haj de ahogy mondani szokták "a kevesebb néha több" ez esetben meg pláne!
8/11 Szivárvány0000 válasza:
Én azt vettem észre, hogy havonta majdnem 2 cm-t nőtt a hajam, amikor elkezdtem szinte minden nap tojást enni. Próbáld ki, a tojás amúgy is nagyon egészséges!
9/11 anonim válasza:
Na ja.
De ha a mostani étkezésed MELLÉ még minden nap megeszel egy tojást, akkor szépen fogsz gyarapodni!
10/11 Szivárvány0000 válasza:
Én nem tudok hízni, de bár úgy lenne :P, a kérdező testalkatát pedig nem ismerem, de nem emelte ki, hogy ne hizlaljon a megoldás :D. A tojásfogyasztás csak egy javaslat, természetesen Ő dönti el, melyiket szeretné kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!