Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vateráról vásárolt póthajakról...

Vateráról vásárolt póthajakról vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

ilyet szeretnék, esetleg van valakinek ? vélemények róla? esetleg kép ?:)

2010. máj. 3. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem tudom megnyitni a linket.
2010. máj. 3. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem van és lehet hogy elfogom adni mert festetve lesz a hajam és már nemlesz rá aszükségem.. =) 5000-ért eladom 3 részes =)

Domi

2010. máj. 3. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Szija.Bár én nem vaterán vettem hanem teszveszről.Hát a véleményem:nekem is ázsiai volt és elég hamar seprűs lett és elállt a saját hajamtol..betincseződött..nem volt olyan szép.Lehet én nem ápoltam rendesen:S én anni 19ezerért vettem,hát nem érte meg:S Nagyon sokat dicsérik ezt a futura hajat,annyira modern műhajbol van hogy még fomrázni is lehet.Már tök sok embernek van.Ugyan ilyen csattos.Csak 5ezer nem 12:)
2010. máj. 4. 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. MEGNE VEDDD! Én vettem 20 ezerért ettől az eladótól és kb 2 hónapig tudtam használni a hajat! Pedig nem vasaltam, nem hullámosítottam, rendszersen minden hajmosás után ápoltam. Nehéz volt fésülni, kb 1 hónap után berasztásodott szinte, iszonyú ronda volt! Ha budapesti vagy, menj el a Wesselényi útra (4-6 vonala) a megállóvval szemben van egy fodrászkellékes, ott 16ezerért európai hajat kapsz.
2010. máj. 4. 08:10
 5/7 A kérdező kommentje:
arról a futura hajról tudok linket vagy valamit küldeni ? :D köszönöm a válaszokat egyébként :)
2010. máj. 4. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Vateráról, és egyéb internetes portárról ne rendelj hajat!

Egyik barátnőmnek volt csattos, vateráról rendelte. Kb 1 hónapig bírta, aztán seprűs lett a vége, letört, undorítóan nézett ki. Amikor a csaj letette és megkérdeztem miért nem hordja, azt mondta megunta, de én tudtam, hogy elbaszódott neki. Ő anno 12ért vette...hát annyit is ér, mint az ára! Szerintem póthajat, csak az vegyen, aki meg tudja fizetni a minőséget! Van egy másik barátnőm, ő 100ezerért varratott magának. Nem olyan hosszú, viszont gyönyörű, mintha igazi lenne neki, és már majdnem egy éve fent van. Szóval ennyi a különbség. Jó lesz, ha ezen elgondolkozol =)

2010. júl. 25. 00:28
 7/7 anonim válasza:
énis teszveszről vettem a hajat. 50 cm-es volt amikor megkaptam csodaszép volt a nő azt mondta lehet mindent csinálni vele kivéve szőkítés. na és első vasalás után roncs lett. nincs miből egészséges legyen. most énis olyat szeretnék ami kicsit jobb...:S megbántam h kivasaltam és azt is h az elsőtől megvettem kb. és mikor megkérdeztük h kicseréli-e merthát aztmondta lehet vasalni közbe nem azt mondta h ez már nem az ő felelősége. csak akkor minek írta...
2010. okt. 31. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!