Ha a szempillám végéből levágok 1 mm-t kb. akkor számíthatok nagyobbodásra?
Figyelt kérdés
Ezt olyan elven gondolom, hogy a hajból is szoktak levágni 2-3 cm-t. Lehet hogy hülyeség csak gondoltam megkérdezem mielőtt bármit is csinálnék. Próbáltam már hajpakolásokat óvatosan rájenni a szempilláimra, de nem vettem észre semmi változást. Mitől lehetne egyszerűen, természetes módon növelni a szempilláim hosszát??
Köszi a válaszokat előre is :D
2016. dec. 29. 16:37
1/6 anonim válasza:
hajat sem azért vágnak, hogy nőjön, hanem hogy a töredezett részek eltűnjenek, és egészségesnek látsszon a haj.
2/6 anonim válasza:
Hülyeség. Semmilyen szőr nem nő a vágástól.
Ahogy már írták hajat is töredezés miatt vágnak. Ha egy hajszál sérült könnyebben letörik vagy hosszasan szétválik ami miatt elvékonyodik a haj vége vagy szénaszerű lesz.
Igaz nem próbáltam, de ricinusolajat szoktak szempillanövesztésre használni.
3/6 A kérdező kommentje:
Koszi :) Ricinusolajat hol lehet kapni?
2016. dec. 30. 13:23
4/6 anonim válasza:
Èn levágtam, mert 1D -s műpilláim voltak ès mikor már kiperegtek ès egy kèt szál maradt èn le szerettem volna vágni a műpillát arra a hosszra amilyen az eredetim. Erre jól elrontottam ès az eredetit is levágtam ès irtó picik lettek. Nagyon idètlen voltam velük ès olyan tomzsi, bènák lettek. Mellesleg nagyon sok idő kellett mire újra visszanőttek. Nekem nem lett hosszabb csak ugyanolyan, mint volt. Úgyhogy szerintem nem èri meg, mert tènyleg nagyon csúnya levágva.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokaat 💜💜
2016. dec. 30. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!