Ilyen színű hajból kiindulva milyen színre számíthatok ha befesteném vörösre?
2016. nov. 15. 22:20
2/9 A kérdező kommentje:
Ok csak sose hasznaltam voroset es azert kerdeztem.
2016. nov. 15. 22:45
3/9 A kérdező kommentje:
Es ha kikopik nem lesz csunya a voros utan? Ugyanolyan szinu lesz mint az elott volt?
2016. nov. 15. 22:46
4/9 anonim válasza:
Arra számíts hogy a vörös hamar veszít a színéből és biztosan (pláne első festés után) fakulni fog. De fontos, hogy jó minőségű fodrászkellékeset vegyél. Esetleg ha mész, kérdezd meg az eladót, hogy kb mire számíthatsz, milyen gyakran kell majd újrafesteni stb :)
5/9 anonim válasza:
Milyen vörösre festenéd? Mert az sem mindegy. Az ilyen hajon még sötétebb vörös lesz mint a dobozon vagy a mintatincsen. Válassz 1-2 árnyalattal világosabbat mint amilyenre szeretnéd.
6/9 A kérdező kommentje:
De a voros utan nem lesz csunya a hajszinem? jo,akkor kiprobalom tincsekbe eloszor.
2016. nov. 16. 09:49
7/9 anonim válasza:
Ha megfelelően ápolod akkor nem (festett hajra való cuccok stb.), havonta meg úgy is újra kell festeni a lenövés miatt. Szerintem inkább világosabb vöröset kellene kipróbálnod, talán azzal nem olyan csúnya a lenövés.
De ha ennyire félsz tőle akkor előbb próbálj ki egy fizikai hajszínezőt, ami 4-6 mosással teljesen eltűnik a hajadból.
8/9 A kérdező kommentje:
A festek rubin voros. De van habom is az bibor voros, vilagosabb. Akkor azt probalom ki eloszor.
2016. nov. 16. 19:30
9/9 anonim válasza:
A rubinvörös pont hogy csúnyán megfakul, mert elég élénk színről van szó. Az ilyet havonta muszáj festeni, ha nem akarsz fakó hajszínt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!