Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon szétroncsolódott a...

Nagyon szétroncsolódott a hajam. Vmi tipp h újra egészséges és szép legyen?

Figyelt kérdés
Sajnos a sok festés,vasalás miatt eléggé száraz lett a hajam.. :S régen nagyon egészséges volt,ma már ez nem mondható el. PErsze abbahagyom egy ideig a festéseket meg a vasalást meg ilyeneket,havonta nyíratok a végeiből de mit kéne használnom ami csodákra lenne képes a hajammal? értelmes válaszokért köszi.. :)
2010. máj. 3. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt a problémám. először is elmentem fodrászhoz és levágattam kicsit, így a töredezés nagyja eltűnt. aztán vettem rá hajpakolást, amit hajmosás után fent kell hagyni. és azóta ritkán vasalom csak, mivel nekem az tette nagyon tönkre. most már egész szép a hajam.
2010. máj. 3. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor teszek rá fél órára egy pakolást, ami a következő: tojást, mézet és egy kis citromlevet(igazi citromból!) összekeverek, azt rá a hajamra. Mindenből a hajad hosszúságának megfelelő mennyiségűt tegyél bele.

De ha nem akarsz ezzel bajlódni, Rossmannban, Dm-ben szuper jó hajpakolások vannak. Én a Gliss kurt ajánlanám, nekem az is bevált.

2010. máj. 3. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem száraz,töredezett volt a hajam, és kipróbáltam a Kallos hajpakolást(500-600)körül kapható a tejes változata. Utána olyan sima és puha lett. Szerintem még nyugodtan a tojásos pakolást kipróbálhatnád, amikor összekevered egy kis olivaolajjal vagy ricinusolajjal..:) Javulás lesz az biztos ha vágatsz mindig a hajad végéből. De ha beirod a googleba ott is sok tippet látsz'Mitől lehet egészséges hajam' PL
2010. máj. 3. 17:06
 4/6 A kérdező kommentje:
thx :P a gliss kur-tól most a hajregenáló vaj pakolást (sárga) használom,de ez nem jön be annyira.. :S de azt a házi pakolást kipróbálom hátha :)
2010. máj. 3. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Csodaszer sajnos nincs:(Ha lenne,akkor minden nő egészséges hajzuhataggal sétálna az utcán:)

Nem azzal van baj,hogy rossz minőségű a hajad alapból,hanem azzal aminek kiteszed.Szóval ezeket kellene valahogy hanyagolni.Pl vasalás helyett hajkiegyenesítő termékeket használj vagy hordd göndören/hullámosan a hajad-ha nagyon szükséges, akkor csak a hétvégi bulira vasald és használj hővédő krémet!;nyáron ne használj hajszárítót; egy darabig nem ártana leállni a hajfestéssel vagy kímélőbb színre váltani vagy csak melíroztatni(pl ha szőke vagy) -nem sajnálni a pénzt egy jobb minőségű festékre;mindennap hajvégápoló ;jó hajpakolás és rendszeres vágatás.

Nem egyszerű dolog helyre hozatni egy tönkrement frizurát.Sajnos tapasztalatból mondom.Nekem is mindenki elmondta ezeket a dolgokat ,mint most én neked,de nem akartam felhagyni a szokásaimmal.A végén odáig jutott a dolog,hogy egy hajfestés alkalmával több maréknyi hajam tört le tőből!(mell alá ért) Megadta magát.Igazából a legjobb hajápoló termékek vagy hajvitamin sem tudta helyre hozni(elhiheted,hogy mindent kipróbáltam).Megfogadtam a tanácsokat, csak színezem a hajam és folyamatosan vágatok a végéből.Egy év telt el és már szép.

2010. máj. 3. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:

sárga tégelyes garnier pakolás töredezett hajra

nekem nagyon bejött!!!!nem töredezik a vége.festett szöke félhosszu hajam van...

2010. máj. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!