Nagyon szétroncsolódott a hajam. Vmi tipp h újra egészséges és szép legyen?
Én ilyenkor teszek rá fél órára egy pakolást, ami a következő: tojást, mézet és egy kis citromlevet(igazi citromból!) összekeverek, azt rá a hajamra. Mindenből a hajad hosszúságának megfelelő mennyiségűt tegyél bele.
De ha nem akarsz ezzel bajlódni, Rossmannban, Dm-ben szuper jó hajpakolások vannak. Én a Gliss kurt ajánlanám, nekem az is bevált.
Csodaszer sajnos nincs:(Ha lenne,akkor minden nő egészséges hajzuhataggal sétálna az utcán:)
Nem azzal van baj,hogy rossz minőségű a hajad alapból,hanem azzal aminek kiteszed.Szóval ezeket kellene valahogy hanyagolni.Pl vasalás helyett hajkiegyenesítő termékeket használj vagy hordd göndören/hullámosan a hajad-ha nagyon szükséges, akkor csak a hétvégi bulira vasald és használj hővédő krémet!;nyáron ne használj hajszárítót; egy darabig nem ártana leállni a hajfestéssel vagy kímélőbb színre váltani vagy csak melíroztatni(pl ha szőke vagy) -nem sajnálni a pénzt egy jobb minőségű festékre;mindennap hajvégápoló ;jó hajpakolás és rendszeres vágatás.
Nem egyszerű dolog helyre hozatni egy tönkrement frizurát.Sajnos tapasztalatból mondom.Nekem is mindenki elmondta ezeket a dolgokat ,mint most én neked,de nem akartam felhagyni a szokásaimmal.A végén odáig jutott a dolog,hogy egy hajfestés alkalmával több maréknyi hajam tört le tőből!(mell alá ért) Megadta magát.Igazából a legjobb hajápoló termékek vagy hajvitamin sem tudta helyre hozni(elhiheted,hogy mindent kipróbáltam).Megfogadtam a tanácsokat, csak színezem a hajam és folyamatosan vágatok a végéből.Egy év telt el és már szép.
sárga tégelyes garnier pakolás töredezett hajra
nekem nagyon bejött!!!!nem töredezik a vége.festett szöke félhosszu hajam van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!