Kovaföld mennyire hatásos a száraz töredezett hajra inkább 💊 vagy por a hatásosabb?
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 12:31
1/3 anonim válasza:
A kovaföld nagyon jó a töredezett, élettelen hajra. Úgy 1 hónap után látszik meg az eredmény. Egyébként gyorsabban is nő tőle. Ha megnézed, rengeteg kapszulába azt teszik.
Viszont vízben érdekes az íze, gyümölcslében meg sem érzed, egy pohárba 2-3 teáskanál, naponta egyszer.
2/3 A kérdező kommentje:
inkább kapszulát vagy port szedjem?
és köszönöm a választ
2016. dec. 23. 22:17
3/3 anonim válasza:
Nekem a porral van tapasztalatom, az tudom, hogy használ, kapszulát nem tudom, hogy milyen, az is lehet, hogy abban más anyagok is vannak, szóval lehet jobb, vagy rosszabb is.
Egyébként perui kovaföldet kell nézni, én rendeltem a neten, egy nagy fehér tégelyben van. Csak oda kell figyelni, hogy 100%-ban az legyen, vagy minimum 90%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!