Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jót csinálok ezzel, vagy...

Jót csinálok ezzel, vagy rosszat? (Szőrtüsző-eltávolítás? ) Valakinek tapasztalt?

Figyelt kérdés

Rendszeresen vannak (szerintem) begyladt szőrtüszőim a lábszáramon, olyanok, mint egy kezdődő szőrbenövés. A szőrszál nem bújik ki, és a szőrtüszőt (ami olyan, mintha fejjel lefelé volna) ki lehet nyomni, akár egy mitesszert egy pattanás közepén, szépen kinön az egész.

Már hosszú ideje nyomkodom ezeket a kis "kapszulákat" kifelé, és azt vettem észre, hogy azokon a területeken, ahol gyakran van ilyen kinyomható szőrtüsző, ott sokkal sokkal ritkábban nő a szőr, mint ott, ahol nem bolygatom.

2016. dec. 22. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne csináld. Úgy fogsz kinézni, mint egy leopárd...
2016. dec. 22. 00:39
 2/2 anonim válasza:
Feltéve, ha nyomot hagy. Foltos vagy ahol ezeket nyomkodod? Mert ha nincs külső elváltozás és neked jobb, ha kinyomod, akkor szerintem nincs ezzel gond. Viszont lehet utána kérdeznék erről azért egy bőrgyógyásznál is, semmit nem veszítesz vele.:) Azt is megkérdezhetnéd, hogy nem lehetne e elmulasztani ezt az állandó benövést.
2016. dec. 31. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!