Hogyan tisztithatnam hatásosan a porusokat az orromon?
Figyelt kérdés
Arctisztitot napi több alkalommal is hasznalok, arcradirt heti 3szor,maszkot heti 2szer.Na ez mind szép és jó, az államon, orrom oldalán mindenhol működik, csak az orrom hegyen lévő rengeteg kis mitesszer marad ugyanolyan ronda. Már ilyen tapaszt is próbáltam orra,de szintén csak az oldalán tavoltitotta el, a közepén semmi sem tortent. Mit tehetnék, hogy az orromrol végre eltűnjenek a fekete pontocskák?2016. dec. 6. 22:09
1/2 anonim válasza:
Én valami csipesz szerűséget láttam valahol amivel ezeket lehet eltávolítani.
2/2 anonim válasza:
Gőzőld ki az arcod. Melegvíz egy edénybe dobsz törölközöd a fejedre.(Remélem érted) Utánna csináld ezt a tapaszos dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!