Mivel tüntessem el ezeket?
Szóval elég pattanásos volt az arcom,de használtam egy szert amit szépen leszárította öket (Y)
Viszont a helyük ott maradt,kis pöttyök. :/
Ezeket mivel tudnám elhalványítani?
Vagy lehetne rá olyan krémet használni ami direkt hegekre van?
contratubex gél.
v aloe termékek is vannak erre azt hiszem :)
Szia!
Nekem ugyanez volt a problémám én végigjártam a bőrgyógyászokat, kozmetikusokat, és azt tanácsolták nem csak nekem persze, hanem már többszáz embernek, hogy a legjobb erre a problémára a bőrhámlasztás. Ezt kozmetikus végzi el, ne ijedj meg tőle. Négy napig kell vele otthon maradni, lefog hámlani egy réteg bőr ezidő alatt, viszont egy egészséges gyönyörű réteg jön a hejére. A lézeres kezelést nem szívesen ajánlom, mert egyrészt sokkal drágább, másrészt nem tünteti el teljesen a hegeket. Szívből mondom, halgass rám sok embert megszépített már ez a kezelés, és én a saját szememmel láttam, és én is nagyon szép arcu csajszivá váltam, szebb lett, mint azelött volt. Sok szerencsét!
Üdv: Krisztina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!