Szia!
Ne haragudj, de ne elfedni akard mindenféle sminkkel, hanem fordulj kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz.
Lehet hg egy egyszerű krémtől vagy a bőrgyógyász által felírt gyógyszertől simán elmúlna.
A túl vastag sminktől csak rosszabbodna.
Köszönöm elsö :) pont a te kedves válaszod hiányzik nekem ;)
2.! Járok kozmetikushoz, pattanásom már nincs is nagyon, de a foltjaimra mindig csak annyit mond, hogy ne kaparjam, és sajnos alapozó nélkül ki se megyek az utcára. ha itthon vagyok azonnal lemosom, de arról senki nem fog tudni lebeszélni, hogy alapozó nélkül.. :( sajnos. Tudom, hogy az lenne a legjobb, de nem megy.
Mélyhámlasztás nem tenne jót? Vagy nem túl hatásos? Esetleg lézeres kezelés?
Bórgyógyásszal nem beszéltél még?
Mert lehet hg ő tudna segíteni...
Köszönöm a segítséget!Mi az a mikroder...?:O
Egyébként nem mélyek, felületi, mélyedés nincs, szóval nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne eltávolítani, néha még a neogranormon is segít rajta.. nem is régiek... tisztitom az arcom, börradírt is használok, de azért ezeken nem segit. Mondjuk bőrgyógyásznál még nem a foltokkal nem voltam, csak 2-3 éve a pattanásokkal.
Köszönöm szépen! és igen, annyira nem vészesek, nem mélyek, nem régiek..
akkor megnézem google-n hogy hol csinálnak ilyet és mennyiért :) Mégegyszer nagyon szépen köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!